Η Ρουλέτα, η ονομασία της οποίας προέρχεται από την λέξη "Roulette" που στα γαλλικά σημαίνει "μικρός τροχός". Παρακάτω θα παρουσιάσουμε αναλυτικά το πολύ όμορφο και ενθουσιώδες αυτό παιχνίδι.

Οι κανόνες στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σχετικά απλοί. Ο καλύτερος συνδυασμός πέντε φύλλων κερδίζει.Σε κάθε παίκτη μοιράζονται δύο κλειστά φύλλα και ο πρώτος γύρος πονταρίσματος ξεκινάει, με τους δύο πρώτους παίκτες στα αριστερά του Ντήλερ να κάνουν δύο μικρά υποχρεωτικά και προκαθορισμένα πονταρίσματα.

Το blackjack ίσως είναι το δημοφιλέστερο παιχνίδι τράπουλας μέσα σε βάθος χρόνου και είναι αναπτυγμένο σε διάφορες μορφές σ’ όλες τις χώρες του κόσμου. Οι βασικοί κανόνες του είναι αρκετά απλοί για να τους κατανοήσει οποιοσδήποτε παίκτης και μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί να παίξει άνετα έχοντας πάρα πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσει χρήματα. Υπάρχουν πάρα πολλές παραλλαγές σε όλα τα καζινο παιχνιδια οι οποίες διαφοροποιούν τους κανόνες σε ελάχιστα σημεία αλλά είναι αρκετά ουσιώδης ώστε να κρίνουν τον νικητή κάθε χεριού.

TV Program

powered by στοιχημα

Live Scores

Κουπονι ΟΠΑΠ

betfurious.com
© 2017 Betfurious.com All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο betfurious.com αποδέχεστε την χρήση cookies.